50VitaalPlus en Together Apart

50VitaalPlus

Ik ben super trots! Sinds een paar dagen sta ik met een artikel over Together Apart in en op 50VitaalPlus!

50VitaalPlus

50VitaalPlus richt zich met name op de groep 50-plussers. De mensen uit deze groep hebben veel interesses gemeen.
De werkenden onder hen komen steeds meer tot het besef dat er naast werk ook nog andere belangrijke dingen in het leven zijn. De niet werkenden trekken er steeds vaker op uit, al dan niet met hun (klein)kinderen en beide groepen schuwen de moderniteiten van de huidige tijd al lang niet meer.

Eén van de redenen dat ik zo trots ben dat juist dit medium een artikel van mij op hun website en in hun magazine heeft geplaatst is omdat dit precies mijn doelgroep is.

Liefdevol scheiden

Als scheidingsspecialist/mediator help ik namelijk vooral vijftigers om hun scheiding emotioneel en financieel inzichtelijk te maken, zodat ze met een gerust hart weer verder kunnen met respect voor elkaar en hun kinderen.

In mijn directe omgeving heb ik verschillende scheidingen meegemaakt. Scheidingen van vijftigers, soms al gepensioneerden, die op een punt zijn aangekomen dat ze terugkijken op hun leven en dan de moeilijke keuze maken om afscheid van elkaar te nemen.

Een scheiding heeft niet alleen een grote impact op de (ex-)partners, maar ook op de volwassen kinderen. Scheiden bestaat namelijk niet alleen uit het afronden van een relatie met elkaar, zo heb ik ervaren. Ook kinderen zijn emotioneel betrokken – al zijn ze volwassen en/of het huis al uit. Daarom begeleid ik mensen op emotioneel en financieel gebied, met daarbij meer dan voldoende aandacht voor de omgang met de kinderen.

Door het artikel in het magazine en op de website van 50VitaalPlus bereik ik mijn ideale doelgroep. En op deze manier kan ik ze kennis laten maken met mijn werk als scheidingsspecialist en mediator. Wil je nu ook meer informatie over mij en waarom ik dit werk doe? Lees dan de over mij pagina op mijn website.