Kennismaken

Ben je geïnteresseerd in wat Together Apart voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek breng ik jouw persoonlijke situatie in kaart en bespreek ik de aandachtspunten in jouw situatie. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Dit gesprek is altijd met jou en je partner.

Tevens zal ik jullie meer vertellen over mijn begeleiding tijdens het scheidingsproces. Daarnaast kan ik een inschatting geven van de kosten van het traject.

Contact

Locaties:

Culemborg: Postmastraat 54

Den Bosch/Rosmalen: De Vliert 15.

Mijn klanten komen uit de regio Gelderland, Noord Brabant en Utrecht (oa. Vianen, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Breukelen, Culemborg, Beusichem, Geldermalsen, Varik, Meteren, Tiel, Zaltbommel, Doorn, Wijk bij Duurstede, Vianen, IJsselstein, Zaltbommel, Den Bosch, Rosmalen). 

Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis zodat ik op aanvraag cliënten door heel het land kan ontvangen. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Liever thuis afspreken, dat kan natuurlijk ook. 

Tevens bied ik ook een mogelijkheid voor online mediation. 

 Heb je een vraag of wil je vrijblijvend contact opnemen, dat kan op onderstaand telefoonnummer, e-mail of whats app. 

Aan een kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. 

Mediation in coronatijd

De kennismaking en/of mediation kan bij mij op kantoor in Culemborg of bij jouw  thuis of op een locatie van het Coachhuis plaatsvinden – mits we allemaal gezond zijn natuurlijk. Wil je liever bij mij op kantoor komen? Weet dan dat er desinfecterende gel klaarstaat, dat deurkrukken en andere oppervlakken regelmatig gereinigd worden en dat we regelmatig pauze houden, om zo vaker te kunnen ventileren. Liever online afspreken, via video? Dat kan natuurlijk ook.

Locaties in Nederland

Het kantoor van Together Apart bevindt zich in Culemborg, daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om bij jullie thuis te komen als daar de voorkeur naar uitgaat. Een andere mogelijkheid is op een locatie bij jullie in de buurt. Door samen te werken kan ik beschikken over ruim 100 locaties in heel Nederland. Er is er altijd een bij jullie in de buurt.  Gaat jullie voorkeur daar naar uit, stuur dan een mail naar petra@togetherapart.nl met daarin jullie woonplaats en voorkeursdata en tijd. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op met een voorstel voor een locatie bij jullie in de omgeving.